Heeft u een vraag?

contact

Grote en kleine totaalrenovaties
Eén aanspreekpunt voor alle werken

Angst voor slapeloze nachten en eindeloos veel problemen bij totaalrenovaties regio Gentbrugge? Niet nodig want Lumart bespaart u de kopzorgen.

Eén contactpersoon

Uw renovatieproject is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de volledige uitvoering van A tot Z. We doen hiervoor beroep op erkende zelfstandigen waarmee wij reeds vele jaren samenwerken. U bent dus zeker van kwalitatief hoogstaand werk. Tijdens de werken blijven wij steeds uw aanspreekpunt. Zowel voor het plaatsen van keukens, badkamers, ramen, deuren, isolatie of nieuwe vloeren kunt u bij ons terecht. Bij alle werken is zelfwerkend patroon Luc Everaert steeds aanwezig op de werf. Er is dus continu toezicht zodat er bij problemen snel kan ingegrepen worden en er geen tijdverlies is.

Budget

Iedereen heeft zijn persoonlijk budget om bepaalde renovatiewerken uit te voeren. Wij houden rekening met de vooropgestelde bedragen die door u worden voorgesteld zodat u geen onverwachte verrassingen voorgeschoteld krijgt. Wilt een offerte voor totaalrenovaties, uitgevoerd door Lumart? Bel dan meteen of stuur een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Aan de hand van een afspraak ter plaatse maken we een prijsopgave op die aansluit bij uw financiële mogelijkheden.

Lumart BVBA

Jacob Van Arteveldestraat 43
9050 - Gentbrugge


Tel.: 09 277 01 77 09 277 01 77
BTW BE 0437.808.906

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Advies op maat
  • Werkzaam in gans Oost-Vlaanderen